background

Toilet Renovatie

Het kleinste kamertje in huis waar wij als mens een groot deel van ons tijd doorbrengen. Daar wil je natuurlijk een prettige ruimte van maken! Bij Dijkman Bouw en Installatie zijn wij gespecialiseerd in diverse toilet renovaties in Lelystad en omgeving. Wij weten zelfs de allerkleinste ruimtes om te toveren tot de meest prachtige toiletten. Voor zowel bestaande bouw, als nieuwbouw.

Een toilet in elke soort en maat

Zelfs in de kleinste ruimtes is er een hoop mogelijk! Wij toveren elke ruimte om tot een prachtig toilet.

Enkel hoogwaardige materialen

Bij Dijkman Bouw en Installatie gebruiken wij bij uitsluitend de beste materialen om tot het mooiste resultaat te komen en meeste comfort te bieden.

Een toilet voor elk budget

Wilt u een bescheiden toilet of liever een luxe ruimte? Wat uw budget en wensen ook zijn, wij hebben de oplossing.

De Kosten

'Wat kost een toilet renovatie?', is vast een vraag die u beantwoord zou willen zien als u enthousiast bent geworden van bovenstaand resultaat. Zoals u ziet kan een mooi toilet een groot verschil maken van het aanblik van uw woning. De kosten voor een toilet verbouwing zijn volledig afhankelijk van uw wensen. Wilt u marmeren tegels, of liever simpele tegels? Wilt u een extra luxe uitstraling of liever een bescheiden toilet? Wij bekijken graag met u de mogelijkheden en uw wensen om u vraag 'wat kost een toilet renovatie' goed te kunnen beantwoorden.
Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte bij ons aan.

Offerte opvragen
Werkzaamheden

Bij een toilet renovatie zorgen wij dat uw hele toilet wordt aangepakt. Zowel het sloopwerk, als het weer opbouwen en het netjes achterlaten van de werkplek verzorgen wij tot in de puntjes. Zo bent u verzekerd van een zorgeloos proces bij het renoveren van uw toilet.

  • Tegelwerk
  • Sanitair plaatsen
  • Advies over uw toilet
  • Sloopwerk
  • Loodgieterswerk (leidingen omleggen)
  • Elektra werk