background
Over ons

Maak kennis met Dijkman Bouw en Installatie

background
Passie voor mooie badkamers

Dijkman Bouw en Installatie is het vertrouwde bouwbedrijf uit Lelystad.

Dijkman Bouw en Installatie is het bouwbedrijf van Xavier Dijkman uit Lelystad. Na negen jaar ervaring op te hebben gedaan bij een bekend installatiebedrijf, is hij in 2018 voor zichzelf begonnen. Met succes! Ruim vier jaar later weet een steeds groter wordende klantenkring het bedrijf te vinden voor verschillende uiteenlopende klussen in en rondom het huis.

Dijkman Bouw en Installatie heeft een passie voor het opleveren van de mooiste projecten. Wij gaan verder waar andere bouwbedrijven stoppen, om te zorgen dat u als klant helemaal tevreden bent. Wij specialiseren ons in het realiseren en renoveren van badkamers, toiletten en grotere renovaties in en rondom het huis.

Dijkman Bouw en Installatie is inzetbaar als betrouwbaar bouwbedrijf in Lelystad, Almere, Amsterdam, Emmeloord, Dronten, Urk, Harderwijk en de wijdere omgeving. Woont u verder weg maar wilt u ons toch graag inzetten om uw droombadkamer te realiseren? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Graag tot snel!

Bekjjk onze projecten
Xavier Dijkman
Xavier Dijkman

Eigenaar Dijkman Bouw
en Installatie

Dit zeggen onze klanten!

author thumb Fabian Badkamer renovatie
author thumb Jeanette Badkamer renovatie
author thumb Richard Bestrating
badkamer dronten Oscar & Anneke Dronten

Dit bedrijf heeft onze badkamer en toilet gerenoveerd. De communicatie was duidelijk en helder. Wanneer een keuze gemaakt moest worden over hoe iets geplaatst kon worden werd altijd onze wens opgevraagd. Hierbij werden de voor- en nadelen van de verschillende opties netjes voorgelegd, zodat wij steeds de voor ons beste keuze konden maken. Daarnaast werken ze snel en leveren goede kwaliteit.

Wij zijn zeer tevreden en bevelen ze van harte aan.

De badkamer is volledig gerenoveerd door deze toppers. Ze werken snel, denken mee, niks is te gek en ze leveren keurig werk af👍 Wij zijn blij en tevreden met onze nieuwe badkamer!

Snelle, enthousiaste mannen die strak werk hebben geleverd!

Dijkman Bouw en Installatie heeft bij ons prachtig werk geleverd. Vakmensen! Betrouwbaar en prettig. Ze werken netjes en nauwkeurig en hebben daarnaast ook goed advies gegeven en meegedacht over mogelijkheden. Het eindresultaat is prachtig! We zijn heel erg tevreden.

×