background

Luxe badkamer renovatie Ermelo

In Ermelo hebben wij een prachtige badkamer mogen opleveren voor wederom een tevreden klant. Het vrijstaande ligbad, verlichting in de nis en koperen tegels maken het geheel af.

Bij deze klant hebben we het 'hotel gevoel' tot leven gebracht door uitsluitend hoogwaardige materialen met een gedetailleerde afwerking te gebruiken. De vrijstaande douche, inbouw spots en het vrijstaande ligbad maken het een badkamer dat je zo terug zou kunnen vinden in een van de betere hotels in Nederland.

Wilt u zelf ook kunnen genieten van een luxe badkamer in Ermelo of elders? Vraag dan een vrijblijvende offerte bij ons aan!

Offerte aanvragen

Dit zeggen onze klanten!

author thumb Fabian Badkamer renovatie
author thumb Jeanette Badkamer renovatie
author thumb Richard Bestrating
badkamer dronten Oscar & Anneke Dronten

Dit bedrijf heeft onze badkamer en toilet gerenoveerd. De communicatie was duidelijk en helder. Wanneer een keuze gemaakt moest worden over hoe iets geplaatst kon worden werd altijd onze wens opgevraagd. Hierbij werden de voor- en nadelen van de verschillende opties netjes voorgelegd, zodat wij steeds de voor ons beste keuze konden maken. Daarnaast werken ze snel en leveren goede kwaliteit.

Wij zijn zeer tevreden en bevelen ze van harte aan.

De badkamer is volledig gerenoveerd door deze toppers. Ze werken snel, denken mee, niks is te gek en ze leveren keurig werk af👍 Wij zijn blij en tevreden met onze nieuwe badkamer!

Snelle, enthousiaste mannen die strak werk hebben geleverd!

Dijkman Bouw en Installatie heeft bij ons prachtig werk geleverd. Vakmensen! Betrouwbaar en prettig. Ze werken netjes en nauwkeurig en hebben daarnaast ook goed advies gegeven en meegedacht over mogelijkheden. Het eindresultaat is prachtig! We zijn heel erg tevreden.