background

Renovatie badkamer in Lelystad

In Lelystad hebben wij een verouderde badkamer mogen transformeren tot een super deluxe badkamer voorzien van alle gemakken!

Voor deze tevreden klant hebben wij het project van A tot Z verzorgd. Van het slopen en afvoeren van de oude badkamer tot het betegelen en het plaatsen van sanitair. Het resultaat mag er zijn, al zeggen we het zelf! Onderstaande slider geeft een goed beeld van het voor en na resultaat van deze prachtige badkamer renovatie in Lelystad.

Wilt u zelf ook uw badkamer en toilet in Lelystad of elders laten renoveren? Vraag dan een vrijblijvende offerte bij ons aan!

Offerte aanvragen

Dit zeggen onze klanten!

author thumb Fabian Badkamer renovatie
author thumb Jeanette Badkamer renovatie
author thumb Richard Bestrating
badkamer dronten Oscar & Anneke Dronten

Dit bedrijf heeft onze badkamer en toilet gerenoveerd. De communicatie was duidelijk en helder. Wanneer een keuze gemaakt moest worden over hoe iets geplaatst kon worden werd altijd onze wens opgevraagd. Hierbij werden de voor- en nadelen van de verschillende opties netjes voorgelegd, zodat wij steeds de voor ons beste keuze konden maken. Daarnaast werken ze snel en leveren goede kwaliteit.

Wij zijn zeer tevreden en bevelen ze van harte aan.

De badkamer is volledig gerenoveerd door deze toppers. Ze werken snel, denken mee, niks is te gek en ze leveren keurig werk af👍 Wij zijn blij en tevreden met onze nieuwe badkamer!

Snelle, enthousiaste mannen die strak werk hebben geleverd!

Dijkman Bouw en Installatie heeft bij ons prachtig werk geleverd. Vakmensen! Betrouwbaar en prettig. Ze werken netjes en nauwkeurig en hebben daarnaast ook goed advies gegeven en meegedacht over mogelijkheden. Het eindresultaat is prachtig! We zijn heel erg tevreden.