background

Installatiewerk

Dijkman Bouw en Installatie is de totaal installateur in Lelystad omgeving. Wij installeren en onderhouden CV Ketels, plaatsen vloerverwarming, installeren uw airco en verzorgen overig installatiewerk zoals sanitair installatie.

CV Installatie

Wij adviseren over het type CV en installeren de CV van A tot Z voor u. Ook bent u voor onderhoud bij ons aan het juiste adres.

Vloerverwarming

Vloerverwarming volledig geinstalleerd in uw woonkamer, badkamer of overige kamer in huis. Hierbij hebben wij verschillende technieken tot onze beschikking.

Airco installatie

Wist u dat u met een airco installatie ook goed kunt verwarmen nu de gas prijzen gestegen zijn? Wij adviseren u graag over alle voordelen van een airco installatie.

Water en gasleidingen

Wij leggen water en gasleidingen aan, of leggen leidingen om in zowel nieuwbouw als bestaande bouw.

Sanitair installatie

Wij plaatsen uw nieuwe sanitair en kunnen deze indien gewensd ook voor u leveren. Zo hoeft zich zelf nergens zorgen over te maken en wordt alles geregeld door Dijkman Bouw en Installatie

Overig installatiewerk

Door onze ruime ervaring hebben wij een passende oplossing voor elke installatie klus. Vraag een vrijblijvende offerte aan om de mogelijkheden te bespreken.