background
Uw Betrouwbare Bouwbedrijf in Lelystad

Specialist in Badkamer Renovatie, Toilet Renovatie en Installatiewerk

Meer informatie
Uw Betrouwbare Bouwbedrijf in Lelystad

Specialist in Badkamer Renovatie, Toilet Renovatie en Installatiewerk Lelystad

Bij Dijkman Bouw en Installatie zijn we trots op onze reputatie als het toonaangevende bouwbedrijf in Lelystad. Wij bieden hoogwaardige bouw- en installatiediensten, met een sterke focus op badkamer renovaties, toilet renovaties en installatiewerk. Of u nu uw badkamer wilt moderniseren, een nieuw toilet wilt installeren of uw huis wilt verduurzamen, wij staan voor u klaar met deskundig advies en vakmanschap.

Onze ervaren professionals werken met passie en toewijding om ervoor te zorgen dat elk project, groot of klein, voldoet aan uw verwachtingen en budget. Kies voor Dijkman Bouw en Installatie en ervaar het verschil van een lokaal, betrokken bouwbedrijf.

Onze Projecten
Dijkman Bouw en Installatie
background
Diensten van Dijkman Bouw en Installatie

Bouwbedrijf Lelystad - Uw Specialist in Badkamer Renovatie en Meer!

Badkamer Renovatie Lelystad

Wij bouwen de badkamer van uw dromen in Lelystad en omgeving. Volledig op maat en professioneel afgewerkt.

Meer info
badkamer renovatie lelystad

Toilet Renovatie Lelystad

Voor het renoveren en moderniseren van uw toilet in Lelystad en omgeving, kunt u rekenen op onze expertise.

Meer info
toilet renovatie lelystad

Installatiewerk Lelystad

Voor de installatie van CV, sanitair, ventilatie en duurzaamheidsoplossingen in Lelystad en omgeving.

Meer info
installatiewerk lelystad
Uw Betrouwbare Bouwbedrijf in Lelystad

Specialist in Badkamer Renovatie, Toilet Renovatie en Installatiewerk Lelystad

De kosten van een badkamer renovatie in Lelystad variëren afhankelijk van de omvang van het project en de gekozen materialen. Voor een nauwkeurige offerte kunt u contact met ons opnemen.

Het verbouwen van een badkamer in Lelystad duurt doorgaans tussen de 2 en 4 weken, afhankelijk van de complexiteit van het project en de beschikbaarheid van materialen.

Ja, wij zijn gespecialiseerd in toilet renovaties in Lelystad. Of het nu gaat om een eenvoudige modernisering of een volledige renovatie, wij staan klaar om uw toilet naar wens te verbouwen.

Het proces om een badkamer te laten renoveren in Lelystad begint met een consultatie en ontwerp. Vervolgens zorgen wij voor de nodige voorbereidingen en uitvoering van de renovatie, waarbij we u gedurende het hele proces op de hoogte houden.

Het inhuren van een lokaal bouwbedrijf in Lelystad biedt voordelen zoals snelle service, lokale kennis en ervaring, en ondersteuning van de lokale economie. Bij Dijkman Bouw en Installatie kennen we de regio en kunnen we u het beste advies en de beste service bieden.

U kunt een offerte aanvragen voor een badkamer renovatie in Lelystad door ons contactformulier in te vullen op onze website, ons te bellen, of ons een e-mail te sturen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken.

Dit zeggen onze klanten!

author thumb Fabian Badkamer renovatie
author thumb Jeanette Badkamer renovatie
author thumb Richard Bestrating
badkamer dronten Oscar & Anneke Dronten

Dit bedrijf heeft onze badkamer en toilet gerenoveerd. De communicatie was duidelijk en helder. Wanneer een keuze gemaakt moest worden over hoe iets geplaatst kon worden werd altijd onze wens opgevraagd. Hierbij werden de voor- en nadelen van de verschillende opties netjes voorgelegd, zodat wij steeds de voor ons beste keuze konden maken. Daarnaast werken ze snel en leveren goede kwaliteit.

Wij zijn zeer tevreden en bevelen ze van harte aan.

De badkamer is volledig gerenoveerd door deze toppers. Ze werken snel, denken mee, niks is te gek en ze leveren keurig werk af👍 Wij zijn blij en tevreden met onze nieuwe badkamer!

Snelle, enthousiaste mannen die strak werk hebben geleverd!

Dijkman Bouw en Installatie heeft bij ons prachtig werk geleverd. Vakmensen! Betrouwbaar en prettig. Ze werken netjes en nauwkeurig en hebben daarnaast ook goed advies gegeven en meegedacht over mogelijkheden. Het eindresultaat is prachtig! We zijn heel erg tevreden.