background

Badkamer Renovatie

Wilt u uw badkamer verbouwen en eindelijk uw droom badkamer realiseren? Of bent u een verbouwing aan een planning en kunt u wel wat advies gebruiken? Wat uw situatie ook is, Dijkman Bouw en Installatie helpt u om de perfecte badkamer te realiseren.

Voor elke ruimte een passende oplossing

Ongeacht hoe groot uw huidige badkamer is, onze klussers hebben handige tips om het beste resultaat uit elke ruimte te halen!

Enkel hoogwaardige materialen

Bij Dijkman Bouw en Installatie gebruiken wij bij badkamer verbouwingen en badkamer renovaties uitsluitend de beste materialen om tot het mooiste resultaat te komen.

Een badkamer voor elk budget

Wilt u een super deluxe badkamer met marmeren afwerking, of liever een bescheiden badkamer waar comfort en gemak voorop staat? Wat u wens ook is, wij hebben de oplossing.

De Kosten

De meest gestelde vraag die wij krijgen van mensen die hun badkamer willen verbouwen is: 'wat kost een badkamer renovatie?' Het simpele antwoord op deze vraag is: 'zoveel als u zelf wilt'!

Onze klanten kunnen vooraf hun wensen en budget opgeven, waarbij wij samen gaan kijken naar wat mogelijk en realistisch is. Door slim de ruimte te benutten, specifieke materialen te kiezen en zo efficient mogelijk te werken kunnen wij voor elk budget een prachtige badkamer opleveren. De vraag 'wat kost een badkamer verbouwing' is dan ook enkel te beantwoorden als wij alle wensen en eisen van onze klant weten.

Om deze vraag toch specifiek te kunnen beantwoorden, hebben wij het enorm simpel gemaakt om een vrijblijvende offerte bij ons op te vragen. Wilt u weten wat de kosten zijn voor de verbouwing van uw badkamer in Lelystad en omgeving? Vraag dan een vrijblijvende offerte bij ons aan.

Offerte opvragen
Werkzaamheden

Bij een badkamer renovatie voeren wij alle werkzaamheden van A tot Z uit. Zo heeft u een aanspreekpunt voor alle werkzaamheden die gedaan dienen te worden. Wij kunnen tevens alle materialen zoals sanitair leveren zodat u zelf hier geen omkijken naar heeft! Dat is het gemak van werken met Dijkman Bouw en Installatie.

  • Tegelwerk
  • Sanitair plaatsen
  • Badkamer advies
  • Sanitair leveren
  • Loodgieterswerk (leidingen omleggen)
  • Elektra werk